Informatii livrare

Livrarea produselor achizitionate de pe luvian.ro se face prin intermediul firmei de curierat GLS Courier.
Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.
In conditii speciale, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, caz in care clientul va fi instiintat din timp.
De asemenea, in cazul in care informatiile de livrare sunt furnizate gresit sau sunt incomplete, iar clientul nu instiinteaza luvian.ro sau nu le modifica, atunci termenele de livrare se modifica. Daca in 24 de ore clientul nu modifica informatiile de livrare, atunci luvian.ro poate anula comanda.
Luvian.ro are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate). De asemenea, luvian.ro are dreptul se anuleze comenzile platite cu cardul bancar online in cazul in care procesorul de plati online (plationline.ro ) il instiinteaza pe acesta ca tranzactia este frauduloasa.
Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către luvian.ro printr-o notificare scrisă (email) sau telefonic. Termenul de procesare a comenzii este de maxim 1 zi lucrătoare. Termenul de livrare al produselor este intre 1 și 3 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier). În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

​Comenzile plasate în zilele lucrătoare înainte de ora 14:00, vom încerca să le procesăm în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare și vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Aceasta înseamnă că vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii efectuate, fie prin ramburs, fie online cu cardul.

Costurile de transport
Costurile de transport sunt urmatoarele:

  • 20 lei pentru comenzi sub 300 lei
  • GRATUIT pentru comenzi peste 300 lei

Costurile de transport suportate de catre client, vor fi evidentiate pe factura ce insoteste comanda.
Luvian.ro isi rezerva dreptul de a nu mai prelua comenzi cu ramburs, in cazul persoanelor catre care livrarile anterioare nu au fost finalizate cu succes (au fost refuzate sau neridicate).
Dacă coletul este puternic deteriorat la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze coletul și să contacteze luvian.ro. Reclamațiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule.