TERMENI SI CONDITII

Siteul luvian.ro este operat de societatea SC Lvn Reg Enterprise SRL, cu sediul in Str. Libertatii,nr.6,sc.3 ,ap.32 ,Loc.Reghin,Judet Mures, Utilizarea acestui site – accesul, navigarea si cumpararea produselor puse spre vanzare – constituie un acord implicit de respectare a termenilor si a conditiilor enuntate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul siteului luvian.ro isi rezerva dreptul a face orice modificare considera necesara la site, fara notificarea in prealabil a utilizatorului. Acesta din urma, are insa acces, si va putea sa verifice oricand doreste, termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

 1. Dreptul de autor

Intregul continut al siteului luvian.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, elemente de grafica, web scripturi si alte date – este proprietatea SC Lvn Reg Enterprise SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea acestuia, fara acordul in prealabil din partea SC  Lvn Reg Enterprise SRL, constituie o incalcare a legilor si a termenilor si condiilor. Se permite folosirea siteului luvian.ro numai in conditiile si termenii mentionati in documentul de fata.

 1. Securitatea datelor personale

Datele pe care le furnizati in momentul plasarii comenzilor sau atunci cand va creati contul pe luvian.ro vor fi folosite strict in scopul declarat al acestui site. Ele vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor acolo unde este cazul, pentru informarea utilizatorilor prin email, telefonic sau prin alte mijloace de comunicare asupra ofertelor, promotiilor, prelungirii perioadei de livrare etc.
Informatiile furnizate de catre client nu vor fi transmise mai departe nici unei persoane fizice, juridice sau vreunei institutii, decat daca solicitarile sunt justificate de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
Garantam confidentialitatea datelor personale ale clientilor nostri si ne angajam sa nu le transmitem mai departe. Luvian.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite prin legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Mai mult decat atat, in orice moment, orice utilizator are dreptul si poate solicita stergerea datelor cu caracter personal din baza noastra de date. Acesta ne poate instiinta asupra acestui aspect trimitand o cerere companiei noastre.

 1. Statutul de utilizator

Clientul, ca si utilizator al siteului luvian.ro trebuie sa indeplineasca cateva conditii enuntate mai jos.
Sunteti responsabil/a de protejarea parolei ce va permite accesul in contul dumneavoastra pe luvian.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
In urma pierderii parolei dumneavoastra sau daca semnalati orice activitate neautorizata in contul dumneavoastra de utilizator va rugam sa ne instiintati imediat. Sunteti in deplina cunostinta de cauza pentru orice utilizare a siteului, orice comanda sau plati facute sub numele dumneavoastra de utilizator. Aveti oricand posibilitatea de a modifica, din contul de utilizator, datele cu caracter personal, cum ar fi adresa de livrare, schimbarea numelui sau a adresei de email.
In momentul crearii contului pe luvian.ro, aveti obligatia de a furniza date corecte si actuale privind propria persoana, asa cum sunt specificate in campurile ce trebuie sa le completati in momentul inregistrarii ca si utilizator al siteului.
In cazul in care semnalam ca ati incalcat aceste obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la cont, fara nici o notificare in prealabil.

 1. Plata produselor

Plata produselor comandate se poate efectua la livrarea coletului de catre curier, prin ramburs sau prin plata online cu cardul, in acest caz, produsele din comanda fiind expediate catre client numai in momentul confirmarii realizarii platii de catre providerul de tranzactii online cu care lucram.

 1. Livrarea produselor

Livrarea produselor de pe siteul luvian.ro se face oriunde in tara, atat prin intermediul firmelor de curierat.
Termenul de livrare a produselor este intre 1-3 zile lucratoare, din momentul procesarii comenzii, cu urmatoarele exceptii:

 • In cazul in care datele de livrare (adresa, numarul de telefon) sunt incorecte;
 • In cazul in care produsul nu mai este in stoc, sau prezinta defecte de fabricatie.

In ambele cazuri clientul va fi contactat pentru a putea solutiona livrarea comenzii sale.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca acestea au fost livrate in stare buna. Daca coletul prezinta urme de deterioare sau deschidere, atunci clientul poate opta pentru refuzarea acestuia. Toate comenzile vor fi insotite de factura fiscala, care reprezinta contractul de vanzare/cumparare dintre client si luvian.ro, reprezentat legal prin SC Lvn Reg Enterprise Srl

 1. Conditiile de retur

Produsele achizitionate de pe luvian.ro pot fi returnate in termen de 14 zile fara a invoca motivul returnarii acestora.
Dupa verificare returului si solutionarea acestuia, banii vor fi restituiti in termen de 30 zile de la primirea acestuia, in contul mentionat de client.
Inainte de returnarea produsului/lor va recomandam sa ne instiintati telefonic (la 0731233800), prin email (info@luvian.ro) sau pe pagina de Facebook intentia de a returna produsul/produsele.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de factura fiscala si de formularul de retur completat online. Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii cum au fost primite, cu toate accesoriile, in punga sau cutia originala, cu eticheta originala, neutilizate si nezgariate. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU acceptam produse returnate care prezinta: modificari fizice, agatare, decolorare si alte modificari ce nu pot fi justificate ca si defecte de fabricatie. Returul poate fi facut prin orice firma de curierat, iar taxa de transport in cazul acestuia trebuie suportata de catre client.
Adresa la care puteti trimite returul este Str. Libertatii,nr.6,sc.3 ,ap.32 ,Loc.Reghin,Judet Mures
In cazul in care ati primit alt produs decat ce ati comandat, in urma instiintarii dumneavoastra, va vom inlocui produsul, urmand ca taxele de transport, tur-retur, sa fie suportate de  SC Topodenisim SRL.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

 1. Produsele si politica de preturi

Produsele de pe luvian.ro au specificat pretul de vanzare, care include TVA, codul de produs, dar si descrierea amanuntita a acestora. De asemenea ele vin insotite de fotografii al produsului real.
Preturile afisate pe site sunt pentru fiecare produs in parte si actualizate. Preturile includ si TVA, asa cum este specificat la fiecare produs in parte.
Toate produsele puse spre vanzare sunt noi si vin in ambalajul original. In momentul livrarii lor catre client, acestea sunt insotite de factura fiscala,

 1. Limitarea de responsabilitate

SC Lvn Reg Enterprise SRL nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces  pe site sau la serviciu si nici nu ii ofera dreptul de modifica in vreun fel continutul siteului.
SC Lvn Reg Enterprise SRL nu ofera niciun un fel de garantii ca serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel.
SC Lvn Reg Enterprise  Srl nu poate fi tinuta responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului.

 1. Dispozitii finale

Luvian.ro isi rezerva dreptul de a face oricand modificari asupra prevederilor de mai sus, cat si orice modificari, de orice natura, asupra siteului luvian.ro, fara vreo instiintare in prealabil a utilizatorului.
Imaginile de pe site ne straduim sa fie cat mai conforme cu realitatea. Totodata, culorile produselor prezentate pot diferi putin de realitate datorita setarilor monitoriului fiecarui utilizator in parte sau a altor dispozitive utilizate de acesta, fapt pe care luvian.ro nu si-l poate asuma.
Daca aveti nelamuriri privind acesti termeni si conditii a siteului va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe site!

Confidentialitate
Va informam si va garantam ca toate datele furnizate de dumneavoastra ca si Utilizator/Client al siteului luvian.ro vor fi prelucrate numai in scopul oferirii in conditii cat mai optime a serviciilor asociate sitelui luvian.ro.
Adresa dumneavoastra de email nu va fi transmisa mai departe alor terti. De asemenea, datele dumneavoastra personale nu vor fi furnizate mai departe altor utilizatori ai siteului.
Folosirea acestui site inseamna acceptarea dumneavoastra a politicilor de confidentialitate de acceea va rugam sa le cititi mai jos. In plus, SC Lvn Reg Enterprise SRL isi asuma dreptul de a interveni oricand asupra acestora si de a le modifica fara vreo instiintare in prealabil a Utilizatorului/Clientului.
Datele transmise in momentul inregistrarii pe site sau in momentul plasarii unei comenzi vor fi folosite de catre administratorii siteului strict pentru:

 • A stabili o legatura cu dumneavoastra;
 • Preluarea comenzilor;
 • Participarea la diverse concursuri si promotii;
 • Transmiterea de diverse materiale promotionale si de marketing si de oferte privind activitatea luvian.ro;
 • Transmiterea de mesaje privind modificari legate de contul dumneavoastra si alte modificari de ordin administrativ ce privesc direct utilizatorul.

In cazul platilor online, procesarea datelor de pe card se face prin intermediul serviciului www.plationline.ro, iar SC Lvn Reg Enterprise SRL nu va stoca nici o informatie privind datele cardului dumneavoastra. Luvian.ro se angajeaza sa respecte drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.
Prin date personale intelegem:

 • Orice informatii legate de o persoana fizica identificata sau nu pe siteul luvian.ro;
 • Datele personale colectate includ: nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

 • Numele și datele de contact (numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon etc.).
 • Parolele, indiciile pentru parole și informații de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului.
 • Date despre dispozitivul dvs. și despre modul în care dvs. și dispozitivul interacționați cu produsele listate pe luvian.ro.
 • Date despre caracteristicile pe care le utilizați, articolele pe care le achiziționați și paginile web pe care le vizitați.
 • Date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la produsele noastre. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limbă.