POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate de pe luvian.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii acestora de la curier fara a invoca motivul returnarii acestora.
Inainte de returnarea produsului/lor va recomandam sa ne instiintati telefonic (la 0731233800), prin email (info@luvian.ro) sau pe pagina de Facebook intentia de a returna produsul/produsele. Indiferent de metoda aleasa va rugam sa mentionati: numele complet cu care ati plasat comanda si produsul/produsele ce urmeaza a fi restituit/te.
Dupa primirea, verificare si solutionarea returului dumneavoastra, contravaloarea produselor returnate va fi restituita, in termen de 14 zile, in contul mentionat de client.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de numarul de cont bancar si numele titularului contului unde se va returna contravaloarea produsului returnat. Produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost primite, cu toate accesoriile, cu eticheta originala, neutilizate si nezgariate. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
Dupa ce returul dumneavoastra a fost solutionat si a indeplinit toate conditiile de retur, contravaloarea acestuia va fi restituita in maxim 14 de zile, prin virament bancar, in contul furnizat de client.
Se va refuza returul produselor care au fost purtate.
De asemenea, NU acceptam produse returnate care prezinta: modificari fizice, agatare, decolorare si alte modificari ce nu pot fi justificate ca si defecte de fabricatie.
Returul poate fi facut prin orice firma de curierat, iar taxa de transport in cazul acestuia trebuie suportata de catre client.
Adresa la care puteti trimite returul este str.Libertatii,nr.6 sc. 3 ap.32 , loc.Reghin, jud. Mures.
In cazul in care ati primit alt produs decat ce ati comandat, in urma instiintarii dumneavoastra, va vom inlocui produsul, urmand ca taxele de transport, tur-retur, sa fie suportate de S.C. Lvn Reg Enterprise  S.R.L

Schimbul marimi unui produs comandat :
In cazul in care marimea nu e potrivita,aceasta va fi schimbata prin serviciul curierului denumit “Schimb pe Schimb”.Noi vom trimite noua marime iar dumneavoastra da-ti la schimb curierului prima marime primita de la noi.